Sherlock

Sherlock

Your rating: 10
9.5 37 votes

Krijues

Cast

Benedict Cumberbatch isSherlock Holmes
Sherlock Holmes
Martin Freeman isDoctor John Watson
Doctor John Watson
Rupert Graves isLestrade felügyelő
Lestrade felügyelő
Mark Gatiss isMycroft Holmes
Mycroft Holmes
Una Stubbs isMrs. Hudson
Mrs. Hudson
Amanda Abbington isMary Morstan
Mary Morstan
Louise Brealey isMolly Harper
Molly Harper

Video trailer

Images

Synopsis

Një përditësim modern gjen gjurmët e famshme dhe partnerin e tij të mjekut në zgjidhjen e krimit në shekullin 21 të Londrës.

Original titleSherlock
Firt air dateJul. 25, 2010
Last air dateJan. 10, 2016
Seasons4
Episodes9
StatusReturning Series

Sezonet dhe serit

1Sezoni 1 Jul. 25, 2010
2Sezoni 2 Jan. 01, 2012
3Sezoni 3 Jan. 01, 2014
4Sezoni 4 Jan. 01, 2017