The Vampire Diaries: Sezoni 2

The Vampire Diaries: Sezoni 2

Sep. 09, 2010
Your rating: 0
8.7 7 votes

Këtë sezon, paraqitja e Katherine në Mystic Falls do të hedhë një pikëllim në trekëndëshin e dashurisë midis Stefanit, Elenës dhe Damon, dhe banorët e tjerë të Mystic Falls duhet të zgjedhin palët, pasi ato bien viktimë e një race të re të rrezikut. Do të falsifikohen miqësi të reja dhe të papritura, aleatët do të bëhen armiq dhe zemrat do të prishen. Plus, Stefan dhe Damon do të detyrohen të përballen me një zuzar më të lig dhe djallëzor sesa menduan të jetë i mundur.

Serit