The Vampire Diaries: Sezoni 1

The Vampire Diaries: Sezoni 1

Sep. 10, 2009
Your rating: 0
6.3 4 votes

Jeta nuk ka qenë e njëjtë për Elenën që nga vdekja tragjike e prindërve të saj, por ajo përpiqet të marr pjesët dhe të sigurojë mbështetje për vëllain e saj të ri të trazuar, Jeremy. Në ditën e saj të parë të kthimit në shkollën e mesme Mystic Falls, Elena takon djalin e ri misterioz, Stefan, dhe dy shpirtrat e humbur në dukje formojnë një lidhje të menjëhershme. Ajo që Elena nuk e di, sidoqoftë, është se Stefani është një vampir, vazhdimisht i reziston kërkesës për të shijuar gjakun e saj. Por Stefan, me sa duket, ka një të keqe më të madhe për t’u marrë kur vëllai i tij i madh i rrezikshëm, Damon, shfaqet deri në shkatërrim në qytetin e Falls Mystic ..

Serit