Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
The Legend of Immortal Sword Cultivation (2021)

The Legend of Immortal Sword Cultivation (2021)

Jun. 14, 2021
Your rating: 0
4 1 vote

Video trailer

Foto

Drejtor

Director

Aktoret

Permbledhje

Një njeri i thjeshtë kërkon të bëjë të pamundurën që të bëhet i pavdekshëm. Ai arrin të lëvizë nga vendi një shpatë të shenjtë, e cila prish ekuilibrat e vendosur dhe s’duhet të bie në duart e gabuara. Këtu lind një luftë më e madhe se ai vetë dhe qëllimi i tij.

Vlerësimi IMDb6.3 votes