Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Sensation (2021)

Sensation (2021)

SensationFeb. 10, 2021 90 Min.
Your rating: 0
5.5 2 votes

Video trailer

Foto

Drejtor

Martin Grof
Director

Aktoret

Permbledhje

Andrea është një djalë i ri ,që në përpjekje për të zbuluar të vërtetat misterioze rreth prejardhjes së tij, bashkëpunon me një agjensi tepër sekrete. Kështu, ai përfshihet në mënyrë të pavullnetshme në një studim shkencor që synon të ndikojë në shqisat njerëzore. Ai dhe të tjerë të piketuar si njerëz me ADN të rrallë dhe aftësi mbi normalen, detyrohen t’i bashkohen programit, që përfshin një trajnim tepër intensiv për të arritur kapacitetin maksimal të aftësive të tyre shqisore, duke marrë e dhënë informacione ndijore edhe pa stimulin përkatës. Nën efektin e drogave stimuluese, Andrea e gjen veten të vendosur në disa skenarë të çuditshëm dhe halucinacone që e bëjnë atë të vihet në dyshim për gjithçka, pa mundur të ndajë realitetin nga bota e simulimeve.

Titulli origjinalSensation
Vlerësimi TMDb3 2 votes