Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x9

Squeeze

Të ngecur në shpellë grupi duhet të gjejë një rrugëdalje. Negani përshtatet me njerëzit e rinj dhe pozita e tij fillon të përmirësohet.

Feb. 23, 2020

The Walking Dead season 10