Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x6

Bonds

Carol dhe Daryl shkojnë në një mision bashkë. Negani përpiqet të kalojë provat dhe të fitojë vendin e tij mes Pëshpëritësve.

Nov. 10, 2019

The Walking Dead season 10