Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x4

Silence the Whisperers

Alexandria është akoma e tronditur nga Pëshpëritësit dhe mendon për lëvizjet e ardhshme. Në Hilltopi, grupi përballet me një problem të madh në sigurinë e tyre.

Oct. 27, 2019

The Walking Dead season 10