Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x3

Ghosts

Kërcënimi i Pëshpëritësve rikthehet dhe frika pushton Alexandrian. Ndërkohë Carol lufton për tu hakmarrë.

Oct. 20, 2019

The Walking Dead season 10