Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x2

We Are the End of the World

SHPËRNDAJE

Mësohet origjina e Alphas dhe Betas. Alpha mundohet të forcojë Lydian kur përgatiten për të ecur me të vdekurit.

Oct. 13, 2019

The Walking Dead season 10