Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x14

Look At Flowers

Heronjtë dhe të këqinjtë dalin në skenë në rrënojat e Hilltopit. Eugene merr një grup në udhëtim për të takuar Stephanien me shpresën për të gjetur qytetërim të ri.

Mar. 29, 2020

The Walking Dead season 10