Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 10x11

Morning Star

Pëshpëritësit po vijnë në Hilltop pasi Daryl dhe Lydia u përplasën me Alphan. Komuniteti duhet të vendosë nëse do qëndrojë apo do arratiset. Komunikimi i Eugenes me Stephanien ndërlikohet më tepër.

Mar. 09, 2020

The Walking Dead season 10