Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x8

Fade Into You

Elena merr disa lajme shprese dhenese nga Alaric dhe Stefani per Konventen e Binjakeve. Tyler mundohet te ndihmoje Liv dhe Luke pasi mesoi per planet shqetesuese qe ka manastiri per ta. Darka merr nje kthese drastike per Jone. Kai ben nje zbulim te rrezikshem.

Nov. 20, 2014

The Vampire Diaries season 6