Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x6

The More You Ignore Me, The Closer I Get

Elena ndihet e lumtur dhe heziton t’i kërkojë Alarikut të prishë magjesjen për harrimin e kujtimeve me Damon. Ai do të bashkohet me Enzon pasi Trip burgos dhe Damon. I ndjerë fajtor Stefan perpiqet që t’i shpëtojë. Xho do të kthejë Alarik sërish në njeri duke humbur kështu cdo mundësi që të prishte magjepsja e Elenës.

Nov. 06, 2014

The Vampire Diaries season 6