Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x4

Black Hole Sun

Damoni dhe Bonnie po mundohen që të zbulojnë një mënyrë që të kthehen nga ana tjetër, ndërkohë që Stefani mund të ndihmojë Elenen t’ja fillojë nga e para.

Oct. 23, 2014

The Vampire Diaries season 6