Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x22

I'm Thinking of You All the While

Tajler kthehet në njeri-ujk që të shpëtojë nga vdekja dhe kafshon Kain. Kai i helmuar tashmë ka nevojë për gjak. Ai ka lidhur jetën e Elenës me atë të Bonit. A do ta vrasë Damon, Bonin për të shpëtuar Elenën?

May. 14, 2015

The Vampire Diaries season 6