Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x2

Yellow Ledbetter

Elena i kërkon ndihmë Alarik për të fshirë momentet e bukura me Deimonin njëherë e mirë nga kujtesa. Karolinë dhe Enzo vizitojnë mikun e tyre te vjetër ne jetën e tij të re. Ndërkohë, Mat do të zbulojë më shumë për vajzën e re me të cilën shoqërohet Xheremi.

Oct. 09, 2014

The Vampire Diaries season 6