Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x17

A Bird in a Gilded Cage

Mamaja e Stefanit dhe Damonit është ende gjallë dhe gjendet prej një shekulli tashmë e burgosur në një botë tjetër për vrasjen e saj. Damon kërkon ta lirojë atë dhe të ndihmojë Stefan t’i kthehet humaniteti.

Mar. 19, 2015

The Vampire Diaries season 6