Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x14

Stay

Elena dhe Jeremy flasin për të shkuarën e tyre. Caroline dhe Stefani afrohen më shumë. Sherifja Forbes i kërkon Damon-it për ndihmë për një cështje që përfshin prindërit e Elenës. Enzo fut Matt-in dhe Sarën në planin e tij.

Feb. 12, 2015

The Vampire Diaries season 6