Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x13

The Day I Tried To Live

Karolina përpiqet të shpëtojë mamanë duke i dhene të pijë nga gjaku i saj, por e përkeqëson situatën duke e rrezikuar më shumë. Damon dhe Elena po përpiqen të fillojnë marrëdhënien e tyre nga e para. Luke do te bashkohet me Kain. Kush eshte ai që do t’i mbijetojë bashkimit?

Feb. 05, 2015

The Vampire Diaries season 6