Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x12

Prayer For the Dying

Ndërkohë që Kai mëson të kontrollojë magjinë e tij, ai mban rob Elenën; Karolinë dhe Stefan dalin në kërkim të një kure për Sherifen; Deimon zbulon se Elena është rrëmbyer.

Jan. 29, 2015

The Vampire Diaries season 6