Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x11

Woke Up With a Monster

Ndërkohë që Kai mëson të kontrollojë magjinë e tij, ai mban rob Elenën; Karolinë dhe Stefan dalin në kërkim të një kure për Sherifen; Deimon zbulon se Elena është rrëmbyer.

Jan. 22, 2015

The Vampire Diaries season 6