Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x10

Christmas Through Your Eyes

Është periudhë Krishtlindjesh dhe duket se të gjithë duan që të jenë pranë njerëzve të dashur. Kai do që të bashkohet me Xho per tu bërë i plotfuqishëm duke rrezikuar kështu jetën e saj. Mamaja e Karolinës vuan nga një tumor në tru, dhe miku i saj Stefan do t’i gjendet pranë.

Dec. 11, 2014

The Vampire Diaries season 6