Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Vampire Diaries 6x1

I'll Remember

Elena shikon halucinacione me Damonin nëpërmjet disa bimëve që po i jep Luka. Stefani është ende i larguar dhe duket se po vazhdon me jetën e tij. Karolina ndërkohë është e vetmja që po përpiqet të prishë magjinë e kufurit të Mistik Falls.

Oct. 02, 2014

The Vampire Diaries season 6