Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Suburra: Blood on Rome 3x4

The Trial

SHPËRNDAJE

Pas përplasjes në festë Aureliano dhe Spadino përpiqen të shpëtojnë aleancat. Kardinali Nascari fillon të lëvizë disa gurë duke përdorur familjen e Ciaglias kundër tij.

Oct. 30, 2020

Suburra: Blood on Rome season 3