Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Suburra: Blood on Rome 3x3

The Party

SHPËRNDAJE

Spadino përballet me një kërcënim të ri për fuqinë e tij. Cinaglia përpiqet të kap ngushtë kardinalin Nascari. Nadia dhe Angelica fillojnë të vendosin punët në vijë në veriun e Romës.

Oct. 30, 2020

Suburra: Blood on Rome season 3