Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Suburra: Blood on Rome 3x1

Jubilee

SHPËRNDAJE

Samurai, Cinaglia dhe Bandali hyjnë në një skemë për të përfituar nga festimet Jubilee të Vatikanit. Spadino thurr një plan për të mbajtur nën kontroll Cinaglian.

Oct. 30, 2020

Suburra: Blood on Rome season 3