Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Planet Earth II 1x6

Cities

Qytetet po rriten me një ritëm më të shpejtë se çdo habitat tjetër në Tokë. Ato mund të duken një vend i pamundur që kafshët të lulëzojnë, por për personat e guximshëm kjo është një botë me mundësi befasuese. Leopardët zhurmojnë rrugët e Mumbai, skifterët e peregrine gjuajnë mes rrokaqiejt e New York-ut dhe një milion yje kryejnë valle ajrore spektakolare mbi Romë.

Dec. 11, 2016

Planet Earth II season 1