Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Planet Earth II 1x5

Grasslands

Kullotat mbulojnë një të katërtën e të gjithë tokës dhe mbështesin mbledhjet më të mëdha të botës së egër në Tokë. Krijesat e jashtëzakonshme që jetojnë këtu duhet të mbijetojnë stinët më armiqësore të planetit. Nga antilopa me shikim të çuditshëm Saiga në Azi, e parë rrallë nga njerëzit, te milingonat gjigante të Brazilit, kafshët e kullotave tregojnë teknika të jashtëzakonshme të mbijetesës.

Dec. 04, 2016

Planet Earth II season 1