Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Planet Earth II 1x2

Mountains

Vargjet e mëdha malore janë disa nga peisazhet më spektakolare të planetit, por ato janë vende të pafalshme për të jetuar dhe vetëm disa kafshë kanë ato që duhen për të jetuar në lartësi ekstreme. Kafshët malore janë ndër më të pakapshmet në botë, dhe ky film ofron paraqitje të shkurtër unike dhe intime në jetën e tyre të fshehtë. Dëshmitari në momentin kur katër leopardë dëbore bashkohen kur një nënë dhe këlysh bllokohen mes dy meshkujve rivalë. Bashkohuni me arinjtë e thinjur ndërsa vallëzojnë kundër pemëve për të fërkuar leshin e tyre të dimrit dhe fluturojnë me shqiponjat e arta duke gjuajtur në mes të majave të mbuluara me dëborë të Evropës.

Nov. 13, 2016

Planet Earth II season 1