Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 2x9

Growth, Prosperity, and Liberation

Félix vjen në shtëpi tek gruaja e tij e parë María dhe i kërkon asaj që ta shoqërojë atë në ngjarjen zgjedhore. Ndërkohë ai po planifikon që të transportojë 70 tonë kokainë. Lajmi përhapet shpejt por jo të gjithë duan që plani të funksionojë. Miqtë e tij po kthehen në armiq dhe Enedina paralajmëron vëllain e saj Benjamin për dërgesën përmes Juárez.

Feb. 13, 2020

Narcos: Mexico season 2