Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 2x8

Se Cayó El Sistema

Autoritetet Meksikane, FBI-ja dhe Feliksi, kërkojnë Akostën, pasi një gazetë publikon një intervistë me të. Çfarë ka thënë ai? Ndërkohë zgjedhjet presidenciale fillojnë, por këtë vit më ndryshe se kurdo më parë.

Feb. 13, 2020

Narcos: Mexico season 2