Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 2x7

Truth and Reconciliation

Félix propozon një plan të ri për të ndihmuar PRI të fitojë zgjedhjet dhe të mposhtë Cárdenas. ëalt zhvillon një takim të papritur në Ojinaga.

Feb. 13, 2020

Narcos: Mexico season 2