Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 2x6

El Dedazo

Felixi takohet me një udhëheqës politik ndërsa Benjamini zgjedh të mbajë një qëndrim të fortë teksa konflikti mes Sinaloas dhe Tijuanas bëhet gjithnjë e më i nxehtë. Skuadra e ëaltit e kthen vëmendjen nga aeroplanët.

Feb. 13, 2020

Narcos: Mexico season 2