Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 2x3

Ruben Zuno Arce

Ruben Zuno Arce u tregon Breslinit dhe njerëzve të tij ndarjen e zonave të Felixit ndërkohë që Zuno bëhet objektivi i tyre i radhës.

Feb. 13, 2020

Narcos: Mexico season 2