Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 1x8

Just Say No

Pasi DEA djeg fushën e madhe të Rafas, Félixi përpiqet të ndalojë bashkëpunëtorët e tij që të marrin hak. Kiki dhe Jaime takohen me hetuesit nga Washingtoni.

Nov. 16, 2018

Narcos: Mexico season 1