Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 1x6

La Última Frontera

Një luftë e dhunshme për pushtet shpërthen mes Falkonit dhe Rafës. Ndërsa Feliksi përpiqet të zërë vendin e tij në biznesin e kokainës, DEA e josh atë të shkojë në SHBA, ku është ngritur kurthi i përsosur…

Nov. 16, 2018

Narcos: Mexico season 1