Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 1x3

El Padrino

Kiki shkon i vetëm dhe i maskuar në një operacion të rrezikshëm. Feliksi i drejtohet mentorit të tij për këshilla, pasi konflikti midis policëve dhe trafikantëve përshkallëzohet, por këshillat e kanë një çmim…

Nov. 16, 2018

Narcos: Mexico season 1