Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 1x2

The Plaza System

Félix përpiqet të bashkojë të gjitha tregjet dhe të formojë një organizatë, ndërsa Rafa kërkon ujë në shkretëtirë për drogën e tij. Policia e korruptuar dhe vetëkënaqësia e DEA-s irritojnë Kikin.

Nov. 16, 2018

Narcos: Mexico season 1