Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Narcos: Mexico 1x10

Leyenda

Ndërsa presioni rritet, Félixi kthehet në Sinaloa. Jaime dhe Mika të tërbuar kërkojnë drejtësi dhe përgjigje.

Nov. 16, 2018

Narcos: Mexico season 1