Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Love 101 1x7

A Turn

Tuncay ndan lajme të pakëndshme me Burcun. Pas një incidenti në laboratorin e shkollës, Necdet dhe miqtë e tij përballen me mundësinë për përjashtim nga shkolla.

Apr. 24, 2020

Love 101 season 1