Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Love 101 1x1

The First Moment

Pasi kanë bërë kërdi në shkollë, Eda, Osman, Sinan dhe Kerem kuptojnë se mësuesi i dhembshur Burku është shpresa e tyre e vetme kundër dëbimit.

Apr. 24, 2020

Love 101 season 1