Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Godfather of Harlem 2x4

The Geechee

Bashkimi i tyre në biznes nuk i pëlqen askujt. Bumbpy Johnson dhe Chin Gigante luajnë një lojë të mrekullueshme për t’i hedhur të gjithë pas vetes dhe për të marrë në dorë situatën edhe mbi familjet kryesore. Malcom X merr shumë sulme nga kisha dhe nga njerëz të ndryshëm.

May. 09, 2021

Godfather of Harlem season 2