Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Godfather of Harlem 2x3

The Fruit Stand Riot

Një sulm i tmerrshëm dhe i padrejtë i policisë ndodh ndaj disa fëmijëve me ngjyrë, teksa Johnsoni ndihet i detyruar të ndërhyjë për shkak të vajzës. Polici i korruptuar e merr vesh mbi biznesin e tij dhe të Chinit dhe kërkon rryshfet për t’i dhënë ndihmë mjekësore të arrestuarve, por çështja zgjidhet ndryshe.

May. 02, 2021

Godfather of Harlem season 2