Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Godfather of Harlem 2x1

The French Connection

Pas 3 muajsh fshehje nga Chin Gigante dhe Italianëve, Bumpy Johnson ndërmerr veprime për të hequr sanksionet nga koka e tij; duke lidhur aleanca të reja me furnitorët evropianë, Bumpy synon të ribashkohet me familjen e tij përsëri në Harlem.

Apr. 18, 2021

Godfather of Harlem season 2