Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Cursed 1x7

Bring Us In Good Ale

Ndërsa Nimue, Morgana dhe Kaze kërkojnë strehim në tunele, Arturi dhe Guejni shmangin një rrethim të udhëhequr nga Murgu Lotues.

Jul. 16, 2020

Cursed season 1